MET BEIDE BENEN OP DE GROND

Is het inhuren van een interieurarchitect alleen voor de rijken onder ons? Nee, zeker niet als je het mij vraagt! Ik ben namelijk van mening dat een passend interieur van een woon- en werkplek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Een goede interieurarchitect kan voor elk budget een passend interieur ontwerpen.

Mijn broer en ik hebben samen met mijn ouders 4 jaar in Mozambique mogen wonen waarbij mijn vader architect was voor het Ministerie van onderwijs. Zijn taak; door het hele land scholen ontwerpen die met weinig geld en lokale materialen gebouwd konden worden. Terug in Nederland heeft hij met deze ervaring ‘Architectuur van de schaarste’ geïntroduceerd. Waarbij wij onszelf nog dagelijks afvragen wat in een ontwerp overbodig is en dus weggelaten kan worden. Zo kunnen wij in overeenstemming met onze opdrachtgevers zelfs met een klein budget komen tot een passend ontwerp.

My beautiful picture