Een bijzonder meubelstuk

Tafel Timmers

Wist je dat wij naast interieurarchitectuur, architectuur, begeleiding en advies ook onze eigen meubels ontwerpen? De prototypes maken we zelf, of, we doen dit samen met een interieurbouwer.

Deze eiken houten tafel is een eigen bedacht ontwerp. De tafel past erg goed in een moderne omgeving maar, met andere materiaalkeuzes past de tafel ook goed in een klassiek interieur.

Naar ons idee zijn er minstens twee voorwaarden waar een tafel aan moet voldoen. Namelijk, hij moet stabiel zijn en hij moet vlak zijn.

Toch vinden wij dat de esthetiek ook een voorwaarde moet zijn. Met deze tafel hebben we het uiterste van de voorwaarden gerealiseerd. Een maximale lengte van 3600mm, een slank blad van 40mm dik en idem poten op de uiteinden doet recht aan ons specialisme. De tafel bestaat altijd uit de combinatie van metaal en hout. Alle gewenste kleuren, afwerkingen en maten zijn mogelijk.

Daarom noemen we deze tafel, ‘Kameleon’.

Houdt onze blog vooral in de gaten, binnenkort zullen wij nog een mooi pronkstuk aan u presenteren. Mocht u zelf graag een uniek meubelstuk in uw huis willen of bent u gewoon geïnteresseerd? Wij staan u graag te woord.